Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ Πτολεμαΐδας

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Η πόλη γιορτάΖΕΙ
Πτολεμαΐδα, 25/3/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εναρκτήριες εκδηλώσεις του 1ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ. Από το πρωί ο πεζόδρομος της Β. Σοφίας γέμισε με κόσμο που ήρθε για να απολαύσει τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου, όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διασκέδασαν όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και τους περαστικούς που σταματούσαν για να διασκεδάσουν μαζί μας. Παράλληλα, οι παραβρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης – Γέφυρα Ζωής την δωρεά μυελού των οστών και όχι μόνο.

Στις  18:00 η ώρα πραγματοποιήθηκε επίσης το σεμινάριο «Φτιάξε μια ταινία Μικρού Μήκους με το κινητό σου» με τη σκηνοθέτη Γενοβέφα Βουνοτρυπίδου σε συνεργασία με την Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας. 

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στις 20.00 με δύο θεατρικές παραστάσεις. Για δεύτερη βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο η παράσταση του 5ου Γυμνασίου Σμύρνη… τι να θυμηθώ… τι να ξεχάσω, όπου τα παιδιά έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό. Παράλληλα στο θεατράκι του Βόρειου Πεδίου  παρουσιάστηκε η πρεμιέρα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης  του έργου της Άρτεμις Μουστακλίδου «Η Απειλή» σε Πανελλήνια Πρώτη.



Στις 21.15 στο Μουσικό Σχολείο μια συναυλία «Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο», με τον Κώστα Θωμαΐδη να συμπράττει με τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου, μας καθήλωσε ολοκληρωτικά. Μια αξέχαστη βραδιά όπου το κοινό βίωσε σαν μυσταγωγία και έγινε μέρος των τραγουδιών συμμετέχοντας «ενεργά» φωνητικά.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Μουσική Πεντοτονία  στο Sinatras όπου διασκεδάσαμε όλοι μαζί και γιορτάσαμε την επιτυχημένη πρεμιέρα μας.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ ευχαριστεί όλους για την θερμή ανταπόκριση και την ανοιχτή αγκαλιά και ανταποδοτικά από σήμερα 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και για όλες τις υπόλοιπες ημέρες του Φεστιβάλ, θα διατίθενται 20 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για άνεργους συμπολίτες μας κατόχους κάρτας ανεργίας. Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία του Συλλόγου μας στην οδό Β. Σοφίας 30. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Σας περιμένουμε όλους.

Πληροφορίες – Προπώληση: Στα γραφεία της Υψικαμίνου (Βασ. Σοφίας 30): 10.00π.μ.-2.00μ.μ. και 18:00-22:00, Τηλ: 24630 28740, 6977 616991, 6977009345 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου