Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Οι προτάσεις για το 1ο φεστιβάλ Πτολεμαΐδας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία... ενημέρωση 18-2-2017



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
 «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»


Πτολεμαΐδα, 18/2/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Η πόλη γιορτάΖΕΙ

Αλλεπάλληλες συναντήσεις πραγματοποίησαν τα μέλη της οργανωτικής και καλλιτεχνικής επιτροπής του  «1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας, η πόλη γιορτάΖΕΙ» το δεκαήμερο που μεσολάβησε, από τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής προτάσεων έως σήμερα.
Η καλλιτεχνική επιτροπή εξέτασε όλες τις καλλιτεχνικές προτάσεις –οι οποίες να σημειωθεί ότι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία- με σκοπό να αξιολογηθούν ως προς τη θεματολογία τους, τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους καθώς επίσης την ένταξή τους στο 1ο φεστιβάλ Πτολεμαΐδας. Επίσης επεξεργάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο ετοιμάζεται και θα ανακοινωθεί σύντομα.
Την οργανωτική επιτροπή απασχόλησαν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαθεσιμότητα των χώρων καθώς επίσης και τις επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να ικανοποιηθούν οι τεχνικές ανάγκες των φιλοξενούμενων.
Επίσης και τις δύο επιτροπές απασχόλησε το πλήθος των προτάσεων, καθώς επίσης και οι προτάσεις οι οποίες δε συνάδουν με το ύφος του φετινού φεστιβάλ και ως εκ τούτου δε μπορούν να ενταχθούν σε αυτό. Αποφασίστηκε να ενημερωθούν όλοι με επιστολή για την αποδοχή ή απόρριψη των προτάσεών τους την οποία θα λάβουν όλοι οι αιτούντες στις αμέσως επόμενες ημέρες. Και οι δύο επιτροπές συμφώνησαν αφού επεξεργαστούν και τις τελευταίες λεπτομέρειες να ανακοινώσουν το πρόγραμμα μόλις είναι έτοιμο.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977009345 (καθημερινά 15:00-18:00), στο e-mail του συλλόγου ptolemaida.festival@gmail.com καθώς επίσης στο Blog: http://ptolemaidafestival.blogspot.gr/ και στη σελίδα μας στο facebok https://www.facebook.com/ptolemaida.festival.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου